Terapeutisk Massage

Jeg tilbyder terapeutisk kropsmassage med olie.

Til forskel fra sportsmassage eller velværemassage, vil du i denne massage få støtte og guidning i forhold til forskellige følelsesmæssige udfordringer i dit liv.

Det betyder at du ikke bare lægger dig op på briksen og tager imod og slapper af, men at vi taler sammen undervejs, og jeg vil spørge ind til det jeg sanser i din krop.

For nogle mennesker kan det være nemmere at give slip og tillade sårbarheden, samt få kontakt til følelserne, når man ligger på en briks og modtager omsorgsfuld og nærende berøring.

Massagen kan være et supplement til den Krops- og psykoterapi jeg ellers tilbyder, men kan også stå alene, hvis du foretrækker at arbejde terapeutisk på denne måde.

De udfordringer du kommer med, kan fx. være:

  • Udfordringer i relationer
  • Følelsen af ikke at være god nok
  • En længsel efter større frihed til at være dig
  • Et ønske om at blive bedre til at sige fra og sætte grænser

…eller 17 andre ting.

Jeg har mange års erfaring i at give massage, og har stor indføling i mine berøringer. Jeg vil gøre mit bedste for at du føler dig tryg, holdt og i gode hænder.

En behandling varer 90 minutter, og der er ingen garanti for at hele kroppen får lige meget massage. Ofte ved du intuitivt godt hvad der kalder i kroppen, ellers sanser mine hænder hvor der er brug for berøring.


Scroll to Top