Krops- og Psykoterapi

Jeg tilbyder krops- og psykoterapi til nedsat pris, som studerende på 4. år på Tobiasskolen.

Jeg kan hjælpe dig med at blive endnu bedre til at mærke dine egne sansninger i kroppen, og få bedre kontakt til at mærke dine egne behov og grænser, samt lære at give udtryk for dem på en sund måde.

Hvis du ikke føler dig tryg ved at tage din plads, men pakker dit sande jeg væk i mange sammenhænge, så mærker du måske flere negative konsekvenser. 

Det kan fx. være, at du ikke føler dig glad og tilfreds i dit liv, men i stedet ofte er trist, nedtrykt, bekymret, mangler energi, har svært ved at mærke hvad du har lyst til, føler dig forkert eller lignende.

Det kan være du genkender følelsen af, at det kan være svært at mærke at du gerne må fylde med hele dig og alle dine: 

– Følelser

– Behov

– Meninger

– Handlinger

– Din sexualitet

Gennem terapien kan jeg hjælpe dig med at slippe de begrænsende overbevisninger der står i vejen for, at du lever i overensstemmelse med din egen sandhed. 

Jeg kan ligeledes hjælpe dig til at få øje på din egen smukke essens, din unikke kerne, og tage plads med alt det du måske ikke tør fylde med i verden.

En session varer 75-90 minutter,
og kan se ud på forskellige måder.

Den kan bestå af:

Samtale

Meditation

Kropsterapi

Familieopstilling

Åndedrætsøvelser

Bevægelse

Tegning

 

 

Ofte vil jeg kombinere flere af ovennævnte muligheder og redskaber, alt sammen naturligvis i overensstemmelse med dine ønsker og behov, og i fuld respekt for dine grænser.

Jeg har selv gennemgået en transformerende rejse fra genert og stille pige, til idag at være en stærk kvinde der tør fylde og stå i min egen kraft.

Jeg ved derfor hvor stor en opgave det kan føles som om du står overfor, men jeg ved at inde i alle mennesker, bor der en stærk urkraft, som venter på at blive forløst.

Jeg ved også hvor vigtigt det er, at du mærker stor tryghed undervejs, for at gøre det arbejde der skal til, for virkelig at vokse og blomstre med hele dig.

Jeg skaber et trygt og kærligt rum, hvor du vil mærke at der er plads til hele dig. Der en ingen sider af dig der ikke er velkomne, alt må være der.

At booke en session hos mig kræver ingen forudsætninger, udover ønsket om at ville (lære at) mærke ind i dig selv, og komme bedre i kontakt med din sande kerne. 

Du behøver intet vide om din krop, dit åndedræt eller meditation.

Jeg tager dig i hånden og guider dig på en tryg måde i dit eget tempo, til at begynde at vende hjem i dig selv.

Jeg tilbyder alle en uforpligtende samtale, så du kan mærke om jeg er den rette terapeut for dig.

Jeg ser frem til at møde dig.

Scroll to Top